Assessments Almelo

Wij zorgen vanuit Twente voor de juiste persoon op de juiste plek

Iedere medewerker vervult een rol in uw organisatie. De vraag is echter of de capaciteiten van uw (potentiële) medewerkers wel toereikend zijn. Of misschien past een andere functie wel veel beter bij de kwaliteiten van een persoon. FlowPeople helpt u vanuit Almelo om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen door middel van assessments. Meten is weten, ook als het om mensenwerk gaat.

Als uw onafhankelijk adviseur ondersteunen wij uw organisatie bij de afronding van selectieprocedures. Wilt u onderzoeken wat de ontwikkel- en loopbaanmogelijkheden van uw huidige medewerkers zijn? Ook daarbij helpen we u graag. Onze assessments zijn geschikt voor kandidaten op diverse niveaus; van MBO tot WO. En van trainee tot directeur. Wij werken voor bedrijven uit heel Twente en daarbuiten.

U kunt bij ons terecht voor de volgende assessments:

 

Nicole Snijders, Timberland

Twee jaar geleden hebben wij kennis gemaakt met het selectieassessment van FlowPeople. Sindsdien doen wij geen selectieprocedure meer zonder! Het meedenken in het voorproces, de heldere verslaglegging en onderbouwde adviezen zorgen ervoor dat wij erg tevreden zijn over de samenwerking met FlowPeople. Lees het volledige verhaal