Selectieassessment        

Zo weet u zeker wie u in huis haalt

Eindelijk: de juiste kandidaat voor die openstaande vacature! Of toch niet? Misschien heeft u wel twee geschikte kandidaten, maar kunt u geen keuze maken. Objectief toetsen is dan de uitkomst. FlowPeople heeft een selectieassessment ontwikkeld om de meest geschikte kandidaat te vinden die bij de functie én bij uw organisatie past.

Op maat voor uw organisatie en de functie

Wij helpen u om de juiste match te maken, door maatwerkassessments met behulp van de STM-scan®. Eerst overleggen we met u over de rollen en competenties die belangrijk zijn voor het realiseren van uw doelen. In het te testen cultuurprofiel leggen we de kernwaarden van uw organisatie vast. Daarna voeren we het assessment persoonlijk en zorgvuldig uit. Zo komt u erachter of de nieuwe medewerker niet alleen in de functie maar ook echt binnen uw organisatie past.

Bespaar selectiefaalkosten dankzij ons onafhankelijk advies

Als de kandidaat daarin toestemt, krijgt u van ons na afloop van het selectieassessment een onafhankelijk advies met onze bevindingen. In een op maat gemaakt rapport staan de ontwikkelpunten, de conclusie en het geschiktheidsadvies omschreven. Helder, concreet en gericht op de selectie van de juiste kandidaat. Dit scheelt u onnodige kosten van mismatches en dat kan u vele duizenden euro’s aan selectiefaalkosten besparen!

Wilt u na enige tijd meer uit uw nieuwe medewerker halen? Denk dan eens aan loopbaancoaching.

Contact?

Neem contact met mij op over jullie selectieassessments: