Young Professionals     

Trek jonge talenten aan en houd ze binnen!

Biedt uw organisatie speciale programma's voor high potentials of young professionals? Dan is het zinvol om een young professionalonderzoek te laten uitvoeren. Uw bedrijf wordt de komende jaren beoordeeld op het vermogen om jong talent aan te trekken en binnen te houden. Daar helpen onze assessments u bij!

Talenten en ontwikkelkansen ontdekken

Het doel van dit onderzoek is het ontdekken van de persoonlijke talenten, waarden en capaciteiten van de young professionals. Ook zijn ontwikkelkansen wijzen we aan. Het zou toch jammer zijn als die jonge en goed opgeleide professional uiteindelijk weer vertrekt met alle kennis en ervaring die hij binnen uw organisatie heeft opgedaan?

Een loopbaan binnen uw organisatie

In het intakegesprek met u brengt onze adviseur uw wensen rondom de ontwikkeling van de young professional in kaart. De organisatiecultuur is daarbij een belangrijk onderdeel. Om de uitkomsten uit het assessment goed te verankeren, kunt u uw trainee loopbaancoaching aanbieden om zo zijn mogelijkheden te vergroten. Wij bieden op maat gemaakte loopbaanbegeleidingstrajecten aan om u daarbij te helpen. Ontwikkel de young professional verder binnen uw organisatie en benut zijn talenten optimaal!

Gebruik onze ervaring in ons traineeprogramma

Wij koppelen graag onze ervaringen aan uw doelstellingen. Voor traineemaatwerkprogramma's binnen uw organisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact?

Neem contact met mij op over jullie Young professionalassessments: