Coaching en talentontwikkeling

Leidinggeven of specialiseren? Doorgroeien of buiten de deur kijken? Wilt u de mogelijkheden van uw medewerker weten? Of wilt  u betere prestaties?

Wij bieden compacte, effectieve en individuele loopbaancoaching. Wij onderzoeken zo nodig met behulp van een e-assessment het potentieel van uw medewerker en brengen die in verband met de onderliggende doelstelling, die we vooraf met u en uw medewerker hebben door- en afgesproken.

Soms is het noodzakelijk dat een medewerker vertrekt. Om welke reden dan ook. Dat brengt vaak lastige situaties met zich mee. Soms ook pittige emoties. En vooral de vraag voor de medewerker: Wat nu? Wij helpen u en uw medewerker deze vraag te beantwoorden. Zorgvuldig en resultaatgericht werken we aan een nieuw toekomstperspectief voor de betrokken medewerker. Zodat er weer perspectief ontstaat voor de medewerker en voor de organisatie.

In combinatie met onze ontwikkel- en onderzoeksprogramma’s bieden wij ontwikkel- en begeleidingsprogramma’s, trainingen en workshops aan. Onze trainingen en workshops kenmerken zich door doelgerichtheid, waarbij wij zorgen voor een zo goed mogelijke aansluiting bij de doelen van de organisatie en bij de talenten van de deelnemers.

 

Envita: Paul Kuipers

De kracht van FlowPeople zit in het feit dat er snel geschakeld kan worden: “De lijnen zijn kort”. Lees het volledige verhaal