Academies

Misschien bent u, net als steeds meer organisaties, een eigen ‘academie’ aan het opzetten. Zo kunt u een goede aansluiting garanderen tussen uw eigen specifieke wensen voor uw onderneming en de eisen die u aan de opleiding stelt. FlowPeople helpt u daarbij. Met onze deskundige, ervaren en onafhankelijke blik zijn we de ideale partner om zowel namens u als namens uw medewerkers de academie te toetsen aan de gewenste criteria.

Goed werkgeverschap

Het verzorgen van eigen opleidingen is een nobel streven. Het is ook een verantwoordelijkheid die als een uiting van goed werkgeverschap wordt gezien. Uw aantrekkelijkheid als werkgever kunt u hiermee flink verhogen. Maar dan moet de academie natuurlijk wel aan de hoge eisen voldoen die u en uw medewerkers eraan stellen. Wij helpen u de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te verhogen door hen zich binnen uw eigen organisatie verder te laten ontwikkelen.

Ontwikkelactiviteiten gekoppeld aan organisatiedoelen

Het grootste voordeel van een academie of opleidingshuis is dat het ontwikkelactiviteiten rechtstreeks koppelt aan de organisatiedoelstellingen. En juist op dat vlak heeft FlowPeople veel te bieden: wij ondersteunen en versnellen de ontwikkeling van medewerkers, zodat zij zich kunnen onderscheiden als professional. Daardoor zullen uw medewerkers met meer plezier werken en tot betere prestaties komen, waardoor uw organisatie effectiever zijn doelen kan realiseren.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier in als u onze hulp wilt bij het opzetten van uw eigen academie of meer wilt weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.