Individuele coaching

Organisaties worden gedreven door de kracht van hun medewerkers. Aandacht voor uw mensen is dan ook van groot belang. Hoe functioneren zij en hoe zouden ze beter kunnen worden in hun werk? Dat zijn vragen waar we gericht antwoorden op vinden door middel van individuele coaching.

Doelgerichte ontwikkeling

Elk persoonlijk coachtraject van FlowPeople is gericht op doelgerichte ontwikkeling binnen de eigen functie of op functioneringsvraagstukken die we samen met u afstemmen. In dat geval bekijken we dus eerst samen de situatie en eventuele verbetermogelijkheden van uw medewerker. Hier gaan we vervolgens aan werken in het coachingstraject.

Specifieke verbeteringen

De vraag om externe coaching kan ook heel specifiek zijn. Als u en uw medewerker het er al over eens zijn waar de vragen en knelpunten liggen en  waar verbeteringen verwacht worden, gaan we daar concreet mee aan de slag. Zo bereiken we de doelstellingen die we samen hebben gesteld.

Voor, tijdens en na coaching

Elk coachprogramma kunnen we starten met een e-assessment. Tijdens de coaching werken we aan de realisatie van de overeengekomen doelstellingen. Kort en intensief, helder en zonder verborgen agenda’s en tegen een vooraf overeengekomen tarief. We rapporteren aan en evalueren met u en uw medewerker. Daarbij bespreken wij ook hoe de leidinggevende de medewerker bijvoorbeeld kan coachen. Of welke opleiding goed van pas zou komen. Of welke alternatieven er qua ontwikkeling mogelijk zijn.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier in als u meer wilt weten over individuele coaching. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

* Verplicht veld