Loopbaancoaching

Iedere medewerker vraagt zich wel eens af hoe zijn carrière er in de toekomst uit kan zien. Of misschien vraagt u als werkgever zich af hoe uw medewerker zijn talenten optimaal kan gebruiken. Wij helpen u in beide gevallen via een traject van loopbaancoaching.

Antwoorden op vragen

Welke vervolgstap is het beste voor mij: doorgroeien binnen de organisatie of vertrekken en de carrière elders voortzetten? Wat wil ik met mijn loopbaan? Het zijn vragen die vaak tijdens het functioneringsgesprek van uw medewerker aan de orde komen. FlowPeople kan u helpen om de antwoorden te vinden. Wij bieden u zicht op talenten, (organisatiecultuur)waarden en capaciteiten van de medewerker. Ook denken we mee over een passende vervolgstap binnen de loopbaan. Samen met uw medewerker stippelen we de ideale route uit.

Loopbaanassessment

Door gebruik te maken van een e-assessment worden de  talenten, persoonlijke waarden en, indien gewenst, de capaciteiten van uw medewerker  helder. Met deze inzichten accepteert uw medewerker de ontwikkelmogelijkheden en –onmogelijkheden beter en verloopt het ontwikkelproces sneller. Eerst stellen we ontwikkeldoelen op en met uitkomsten van het assessment, gaan we met uw medewerker aan de slag.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier in als u meer wilt weten over loopbaancoaching. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.