Leiderschap en ‘flow’, meetbaar gemaakt met de beste online management game

Leiderschap en flow

FlowPeople versterkt haar programma op het gebied van leiderschapsontwikkeling met een baanbrekende, wetenschappelijk onderbouwde leiderschapssimulatie op MT- en directieniveau: Fligby. 

Leiderschapssimulatie

De online leiderschapssimulatie ‘Fligby’ is een programma voor beslissers, mede ontwikkeld door de grondlegger van de flow-gedachte, de Amerikaans/Hongaarse psycholoog Professor Csikszentmihalyi, de belangrijkste prominent op het gebied van de positieve psychologie. De simulatie helpt leidinggevenden, beslissers en hun teams om de kracht van flow te ontdekken en deze in te zetten binnen hun organisatie. Door bedrijven als Microsoft, Ericson en Toyota de heilige graal genoemd voor elke leidinggevende. Deelnemers die de simulatie met een goed resultaat beëindigen zijn o.a. in staat om binnen hun eigen organisatie kosten te verlagen en de prestaties van medewerkers en teams aantoonbaar te verhogen!

Game-based leeromgeving

In deze ‘game-based’ leeromgeving bent u als (virtueel) algemeen directeur van de Turul wijnmakerij eindverantwoordelijk voor de prestaties van dit familiebedrijf. Een moeilijke opdracht, want u heeft te maken met veel verschillende persoonlijkheden, hoog oplopende conflicten en een laag moraal binnen het managementteam. Krijgt u de medewerkers betrokken, gemotiveerd en enthousiast? Of zorgen uw beslissingen voor verveling, angst of stress? Wat doet dit met het moraal en met de omzet en het resultaat binnen het bedrijf? Na elke beslissing krijgt u hierin direct inzicht, met behulp van verschillende KPI's. Ook geeft Mr Fligby, de virtuele coach, gevraagd en ongevraagd zijn ongezouten mening over uw beslissingen. Op het einde van de simulatie krijgt u een overzicht van uw kwaliteiten in 29 leiderschapsvaardigheden die relevant zijn bij het creëren en behouden en ontwikkelen van flow bij uw collega’s en medewerkers.

Beste digitale managementgame

Deze leiderschapssimulatie is in de VS uitgeroepen tot beste digitale game voor managers. De simulatie heeft wereldwijd al duizenden managers geholpen om kosten te verlagen, motivatie van teams te verbeteren en de algemene prestatie te verhogen. Klik hier voor de trailer.

Uw voordeel

De combinatie van innovatieve testmethoden, bewezen effectieve games en diepgaande training en gespreksvoering door ervaren adviseurs en coaches van FlowPeople, garandeert een merkbare ontwikkeling van vaardigheden, motivatie en resultaten. Daardoor worden stress en onnodige kosten geminimaliseerd.

Meer weten?

Vul hieronder het formulier in om meer te weten te komen over Online Simulatie Leiderschap: