De kracht van ‘flow’, meetbaar gemaakt met de beste online management game

Assessments en leiderschap

FlowPeople vernieuwt de assessmentmarkt door een baanbrekende leiderschapssimulatie toe te voegen aan haar assessments voor leidinggevende posities op MT- en directieniveau. De simulatie vormt een uitstekende toevoeging op de innovatieve STM-scan® die FlowPeople reeds inzet voor het meten en matchen van talenten, competenties, rollen, waarden en intelligentie.

Leiderschapssimulatie

Deze ultieme online leiderschapssimulatie ‘Fligby’ is het officiële flowprogramma voor beslissers, mede ontwikkeld door de grondlegger van de flow-gedachte, de Amerikaans/Hongaarse psycholoog Professor Csikszentmihalyi, de belangrijkste prominent van de positieve psychologie. De simulatie helpt teams, leidinggevenden en beslissers de kracht van flow ontdekken en deze in te zetten binnen hun organisatie. Door bedrijven als Microsoft, Ericson en Toyota de ‘holy grail’ genoemd voor elke leidinggevende. Spelers die de simulatie met een goed resultaat beëindigen zijn o.a. in staat om binnen hun eigen organisatie kosten te verlagen en de algemene prestatie te verhogen!

Game-based leeromgeving

In deze ‘game-based’ leeromgeving bent u als algemeen directeur van de Turul wijnmakerij eindverantwoordelijk voor de prestaties van dit familiebedrijf. Een moeilijke opdracht, want u heeft te maken met veel verschillende persoonlijkheden, hoog oplopende conflicten en een laag moraal binnen het managementteam. Krijgt u de medewerkers betrokken, gemotiveerd en enthousiast? Of zorgen uw beslissingen voor verveling, angst of stress? Wat doet dit met het moraal en omzet binnen het bedrijf? Na elke beslissing krijgt u hier direct inzicht in middels verschillende monitors. Ook geeft Mr Fligby, de virtuele coach, gevraagd en ongevraagd zijn ongezouten mening. Op het einde van de simulatie krijgt u een overzicht van uw kwaliteiten in 29 leiderschapsvaardigheden die relevant zijn bij het creëren en behouden van flow bij uw collega’s.

Beste digitale managementgame

Deze leiderschapssimulatie is in de VS uitgeroepen tot beste digitale game voor managers. De simulatie heeft wereldwijd al duizenden managers geholpen de kosten te verlagen en de algemene prestatie te verhogen. Klik hier voor de trailer.

Uw voordeel

De combinatie van innovatieve testmethoden, bewezen effectieve games en diepgaande gespreksvoering door ervaren assessoren garandeert een zeer betrouwbaar selectie- en ontwikkeladvies. Daardoor wordt de kans op een mismatch en op onnodige kosten geminimaliseerd.

Meer weten?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Leonard Faber van FlowPeople via (0546) 80 08 81. Of kom naar één van onze themamiddagen over deze en aanverwante onderwerpen. De data en locaties maken wij bekend via onze digitale nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hieronder.