Leiderschapscoaching

Iedereen is een leider, want iedereen neemt beslissingen. Ook als die persoon geen leidinggevende functie heeft. Waartoe de genomen beslissingen leiden, is afhankelijk van de drijfveren. FlowPeople helpt u om deze helder te krijgen, zodat u het leiderschap kunt tonen dat bij u past.

Leiding geven aan uzelf

Waarom doe ik wat ik doe? En veel meer nog: waarom doe ik dingen niet die ik wel zou willen doen? Dat zijn de vragen die u zichzelf moet stellen om leiding te kunnen geven aan uzelf. Persoonlijk leiderschap betekent verantwoordelijkheid nemen voor uw eigen keuzes en de consequenties daarvan. Soms zijn die consequenties prettig en positief en soms het tegenovergestelde. Wat de uitkomst ook is, wij helpen u om stevig in uw schoenen te staan.

Werken aan persoonlijke leiderschap

Ons programma Persoonlijk Leiderschap biedt u de mogelijkheid om te onderzoeken wat de kracht in uw persoonlijke beslissingen is. Waar treedt u krachtig naar voren en waar juist niet? Op basis van welke overtuigingen handelt u, ook als u daarmee juist het tegenovergestelde bereikt als wat u voor ogen had? Dit zijn onbetaalbare inzichten voor uw carrière.
 

Ons assessmentcenter

Bij het talentontwikkelingsprogramma Persoonlijk Leiderschap maken wij gebruik van een online e-assessment. We zetten uw talenten in om uw persoonlijke kracht te ontwikkelen en u te ondersteunen. Op basis daarvan kunt u beslissingen nemen, uw houding bepalen en bent u in staat om uw mening te geven, verbinding te leggen of te herstellen.

Wilt u meer dan alleen een assessment? In onze zesdaagse Leergang Persoonlijk Leiderschap ontwikkelt u het karakter van uw leiderschap nog verder.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier in als u meer wilt weten over leiderschapscoaching. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.