Traineeprogramma

Talent aantrekken, behouden en ontwikkelen, dat is voor veel organisaties één van de belangrijkste uitdagingen van de komende jaren. Daarom starten steeds meer organisaties met eigen academies, trainee- en developmentprogramma’s. En daarom wordt FlowPeople daarbij regelmatig ingeschakeld. Onze professionals brengen 20 jaar ervaring mee in het succesvol opzetten van maatwerkprogramma’s, passend bij elke specifieke bedrijfssituatie. Dat levert het resultaat op dat u wenst.
 

Maatwerk

Biedt uw organisatie speciale programma’s voor trainees, high potentials of young professionals? Dan koppelen wij graag onze ervaring aan uw programma en doelstellingen. Ons traineeprogramma bestaat uit een mix van individuele en groepsgewijze ontwikkelingsinstrumenten, zoals een screening, persoonlijke coaching, intervisie en workshops.

Alleen de beste trainees

Onze inzet in de traineeships leidt ertoe dat u alleen de beste trainees aanneemt. Trainees die een zodanige flow in hun ontwikkeling ervaren, dat zij met plezier prestaties leveren. Zij kennen zichzelf en gebruiken hun talenten en waarden optimaal om bij te dragen aan de ontwikkeling en het succes van uw organisatie.

Deze trainees zijn gewend om samen te werken, in de spiegel te kijken en uitdagingen door verschillende brillen te bekijken. Door hun interne netwerkopbouw zijn ze in staat om mensen, ervaringen en kennis te verbinden, dwars door bestaande structuren heen. Daarmee leveren zij een waardevolle bijdrage aan het leren in uw organisatie.

Kunnen uw leidinggevenden hun rol aan?

Leidinggevenden hebben een cruciale rol in de begeleiding en in het slagen van traineeships. Niet elke leidinggevende voelt zich altijd voldoende in staat om jongeren te begeleiden of om een klimaat te creëren waarin trainees en medewerkers van elkaar leren. Via een gerichte workshop en/of gerichte intervisie kan FlowPeople aandacht geven aan de rol en de vaardigheid van de leidinggevende(n) in dit proces.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier in als meer wilt weten over ons traineeprogramma. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.