Uitnodiging FlowPeople Experience

Ontdek de kracht van flow!

Wie kent het niet: dat gevoel van ergens helemaal in op te gaan en de tijd te vergeten. Een gevoel van inspiratie en energiek bezig zijn. Dat gevoel heet 'flow'. Flow activeert een onuitputtelijk bron van energie.

Zou het niet fantastisch zijn, als we veel vaker en langer dat gevoel van flow zouden ervaren, met name in ons werk? Is dat mogelijk? Hoe zouden we dat kunnen bewerkstelligen?

Daar willen we het met je over hebben!

Op deze middag willen wij je de kracht van flow laten ontdekken. We laten zien hoe je flow kunt beïnvloeden binnen je team of organisatie en hoe wij deze, met behulp van serious gaming op basis van wetenschappelijk flow-onderzoek integreren in onze assessments en ontwikkelprogramma’s. Dat doen wij samen met Martijn Hagemeier van Flow Experience. Het programma is gebaseerd op onderzoek door de belangrijkste autoriteit op het gebied van flow: de Hongaars-Amerikaanse onderzoeker Professor Csikszentmihalyi. Hij onderzocht wat dat gevoel van flow precies is, onder welke omstandigheden het ontstaat en tot welke opzienbarende bedrijfsresultaten flow leidt.

De bijeenkomst is bedoeld voor lijnmanagers, stafmanagers en HR Managers, werkzaam in dienstverband bij een organisatie. We nodigen je van harte uit op vrijdagmiddag 20 november a.s. en ontvangen je op een nader te bepalen, inspirerende locatie in Twente.

Indien je geïnteresseerd bent in deelname, kun je je aanmelden via office@flowpeople.nl. Wij ontvangen jouw aanmelding graag uiterlijk op 9 november a.s.  Na aanmelding ontvang je z.sm. een deelnamebevestiging. Voor deelnemers bieden we deze middag kosteloos aan.

Er is veel belangstelling voor de FlowPeople Experience. Om iedereen aandacht te kunnen geven, houden wij een maximum aantal van 20 deelnemers aan. Wees er dus snel bij!