De FlowPeople Experience

Onze experience is een bijeenkomst die in het leven is geroepen om (potentiële) klanten kennis te laten maken met de diensten van FlowPeople. Ongeveer drie keer per jaar vindt er een bijeenkomst plaats. De Experience wordt goed bezocht en is tevens een mooi moment om te netwerken.

Ook deelnemen?

Relaties die in ons adressenbestand zijn opgenomen, ontvangen hiervoor vanzelf een uitnodiging. Wilt u ook eens een FlowPeople Experience meemaken, of wilt u in ons adressenbestand worden opgenomen, laat ons dat dan even weten. U kunt een mail sturen naar: office@flowpeople.nl en aangeven dat u wilt deelnemen. Als u éénmaal heeft deelgenomen, ontvangt u automatisch een uitnodiging voor elke Experience. Indien u geen uitnodiging meer wilt ontvangen, kunt u dat via hetzelfde mailadres laten weten.

Wat kunt u verwachten?

Wij behandelen diverse onderwerpen, waarmee u in uw dagelijkse werk te maken kunt krijgen.  Zo hebben we het al gehad over veranderingen in organisatiecultuur, omgaan met lastige medewerkers en het in beweging krijgen van medewerkers. Wilt u weten wat het volgende onderwerp van de Experience is en wanneer de bijeenkomst plaatsvindt? Kijk dan even bij de agenda op onze website. Graag tot ziens op één van onze bijeenkomsten!

 

FlowPeople Experience

Wij krijgen altijd leuke reacties op onze Experience. Dit vinden diverse deelnemers van de FlowPeople Experience. Lees het volledige verhaal