Teamontwikkeling: betere teamprestaties

U wilt dat uw team beter gaat presteren? FlowPeople helpt u hierbij. Wij maken programma’s voor teamontwikkeling op maat. doelgericht, helder, concreet. Op basis van een gedegen intake en zo nodig een e-assessment. Verankerd in de praktijk, leidend tot betere teamprestaties.

U heeft de leiding

Onze aanpak kenmerkt zich door een combinatie van teambijeenkomsten en persoonlijke gesprekken, waarbij wij ervoor zorgen dat u als opdrachtgever de leiding heeft. Daarbij verbinden wij het ontwikkeldoel aan de teambijdragen en persoonlijke bijdragen van teamleden.

Doelgericht maatwerk

Het programma eindigt met een evaluatie, waarin wij feedback vragen op de mate waarin uw teamontwikkeldoelen zijn gerealiseerd, de teamprestaties zijn verbeterd, het proces waarmee dat tot stand kwam en de bijdrage die wij daaraan volgens u hebben geleverd. Zo realiseren wij samen met u doelgericht maatwerk en betere teamprestaties!

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over ons teamontwikkelingsprogramma. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.