Verandermanagement

Organisatieverandering of cultuurverandering in organisaties wordt vaak moeilijk of moeizaam gevonden. Waarom eigenlijk? FlowPeople biedt een veranderaanpak die daadwerkelijk tot succes leidt. De kenmerken van onze aanpak zijn:

  • Wij leveren maatwerk, toegespitst op uw vraagstuk;
  • Wij zorgen voor eigenaarschap binnen de organisatie;
  • Wij vinden en mobiliseren interne kracht van mensen in organisaties;
  • Wij zorgen voor versnelling van uw ontwikkelingsproces.

Ons verandermanagementmodel

Als opdrachtgever hebben wij zelf verantwoordelijkheid gedragen. Wij kennen de praktijk. Door jarenlange ervaring weten we wat wel en wat niet werkt. Die praktijkervaring nemen we mee en koppelen we aan een verandermodel van Prof. John Kotter, die 8 essentiële onderdelen voor succesvol verandermanagement ontdekte.

Uw veranderingsproces

Gedurende het veranderingsproces monitoren en bespreken we continu de voortgang en resultaten met u. Wij werken volgens het principe van pendelen: waar mogelijk kiezen we voor vaste planningen, communicatie, interventies en milestones; waar nodig kiezen we voor aanpassing en maatwerk. Dit leidt tot succesvol verandermanagement, in volledige afstemming met u als opdrachtgever.

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over onze aanpak op het gebied van verandermanagement. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

Envita: Paul Kuipers

De kracht van FlowPeople zit in het feit dat er snel geschakeld kan worden: “De lijnen zijn kort”. Lees het volledige verhaal