Leiderschapsontwikkeling: 7-12 oktober 2018 in Spanje

Leiderschapsontwikkeling: 7-12 oktober 2018 in Spanje

01 mei 2018

7 - 12  OKTOBER 2018: GA MEE EN ONTWIKKEL JE LEIDERSCHAP

Van 7 tot en met 12 oktober 2018 organiseert FlowPeople een leiderschapsreis naar de Extremadura, Spanje. Zes dagen lang word je uitgedaagd om joúw toekomst en jouw leiderschap opnieuw vorm te geven. In een meer dan inspirerende omgeving werk je een week lang aan het versterken van jouw persoonlijke kracht en effectiviteit, als basis voor jouw leiderschap.

Groepstraining en coaching door professionals van FlowPeople worden afgewisseld met observaties bij een spectaculaire gierenrots;prachtige, passende observaties in de natuur; en inzichten en inbreng van Spanje's beste experts leveren je belangrijke ingrediënten voor jouw unieke plan.

Dat is een week hard werken, maar het wordt omgeven met siësta’s waarin je tijd kunt nemen voor zelfreflectie, coaching, heerlijk Spaans eten en drinken en momenten van ontspanning.

Aan het eind van deze intensieve week heb je heldere keuzes gemaakt, zijn je basiswaarden helder, zijn jouw persoonlijke route en je leiderschapsplan klaar en ben je voorbereid op jouw nieuwe toekomst in leiderschap.

Waarom naar de Extremadura?

De mens is van nature nieuwsgierig. Die nieuwsgierigheid was voor talloze conquistadores –ontdekkingsreizigers- de belangrijkste reden om zich op plekken te wagen waar niemand eerder was geweest. Er was echter nog een extra reden om huis en haard achter te laten en de ruige zee te trotseren. Die reden trok ook Francisco Pizarro over de streep. Door af
te reizen naar de Nieuwe Wereld hoopte hij het fortuin te krijgen dat in zijn thuisland Spanje niet voor hem was weggelegd. In zijn regio, Extremadura, was het leven gehard door het extreme klimaat. In de hoop op een beter bestaan reist hij in 1502 voor het eerst de oceaan over, naar het Caribische eiland Hispaniola. In de jaren die volgen neemt hij deel aan verschillende expedities, waarna hij in 1530 naar zijn ultieme eindbestemming vertrekt: Peru. Hier verovert hij het fabelachtig rijke imperium van de Inca’s, wat hem het fortuin oplevert waar hij altijd van had gedroomd. 

Hoewel de Spaanse regio Extremadura met zijn valleien, bergketens, vlakten en rivieren tegenwoordig wordt beschouwd als één van de laatste ongerepte natuurparadijzen van Zuid-Europa, is het ook nog steeds te begrijpen waarom mannen als Pizarro hier vroeger wegtrokken. Extreme verlatenheid in combinatie met de rauwe natuur en armoede dwongen
avonturiers als Pizarro om zelf een nieuwe toekomst vorm te geven. Dit betekende: keuzes maken, samenwerken, aanpassen, moeilijkheden overwinnen en vooral ook daadkracht en leiderschap tonen. Hoewel inmiddels 600 jaar geleden, zijn die thema’s ook voor ons nog altijd actueel. En dat ga je ervaren!

Interesse? 

Vul onderstaand formulier in om onze informatiebrochure te ontvangen.