FlowPeople Experience 1 november ‘YOUNG PROFESSIONAL’

02 oktober 2018

We nodigen je van harte uit op donderdag 1 november a.s. voor onze FlowPeople Experience met als thema: de ‘YOUNG PROFESSIONAL’ direct op zijn plek! 

Wat kun je deze middag verwachten?

Hip, vernieuwing en verrassing! Dat kunnen jonge professionals allemaal met zich meebrengen! Maar hoe zorg je er nu voor als organisatie dat de high potentials snel op de goede plek zitten en hun talenten waar kunnen maken? In deze bijeenkomst zullen we stilstaan bij de trends anno 2018.

Waar moeten we op letten als goede werkgever voor de YOUNG PROFESSIONAL? Zaken veranderen snel. Nu zaaien om straks te kunnen oogsten! We zouden het heel leuk vinden om met jullie hierover van gedachten te wisselen, onze visie en benadering van young professionals te delen en de kracht van coaching daarbij te laten ervaren. De bijeenkomst is bedoeld voor lijnmanagers, stafmanagers en HR Managers.

Donderdag 1 november a.s. vanaf 15:30 ontvangen we je graag in het geheel vernieuwde restaurant op ons vestigingsadres: gebouw Magna Porta, Twentepoort-West 10 te Almelo.

Ben jij er bij?

Meld je dan vóór 22 oktober 2018 via onderstaand formulier. Deze bijeenkomst is kosteloos, omdat wij het delen van elkaars visie en ervaringen waardevol vinden. 

Indien je je aanmeldt en zonder tegenbericht afwezig bent, zijn wij genoodzaakt een no-show-fee van € 50,- ex BTW, te voldoen op basis van factuur. Door je voor de bijeenkomst op te geven verklaar je je hiermee akkoord.