Beste relatie,


Dank voor uw bezoek aan onze website.

Wellicht wilt u meer weten over onze assessments, onze coachtrajecten of over hoe wij organisatieveranderingen aanpakken. Het kan ook zijn dat u wilt weten wie onze opdrachtgevers zijn of wat onze missie en visie is. Alles is terug te vinden op onze website.

Wij leveren meestal maatwerk aan onze opdrachtgevers. Het is dan ook goed mogelijk dat hetgeen waar u naar op zoek bent, niet direct op onze website vermeld staat. Neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met u mee om een passend antwoord op uw vraagstuk te vinden.  U kunt ons mailen office@flowpeople.nl, maar u mag ons ook altijd bellen: 0546-850881.

Ook als u suggesties heeft ten aanzien van onze diensten of u heeft klachten, van welke aard ook, dan horen wij dat graag. Op die manier kunnen wij onze dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau houden en verder optimaliseren.

Hartelijke groet,
Het team van FlowPeople

 

Enexis Iwan Siemensma

"Als ik kijk naar het resultaat ben ik zeer content met de uitkomsten. Voor mij dan ook alleen maar complimenten voor FlowPeople en zeker de aanbeveling waard." Lees het volledige verhaal