Samenwerkingspartners

 

Wij werken met gevalideerde testmethoden, onder andere op het gebied van talent, persoonlijkheid, competenties, motivatie, intelligentie, cultuur en leiderschap en met een volledige online 360-graden evaluatie-instrument. Onze testpart daarbij is hrmforce.

Voor specifieke talentvraagstukken, zijn wij tevens gecertificeerd STM-scan partner van Grow Talent.  

Voor werknemerstevredenheids- en werkbelevingsonderzoeken, werken wij graag samen met Micra.

Voor veranderkundige vraagstukken en intercompany-programma's, werken we graag samen met Marco de Witte. Daarnaast werken wij samen met een team vandoor ons zorgvuldig geselecteerde, en goed opgeleide, (gecertificeerde) zelfstandige coaches en adviseurs.

Voor coach- en inzetbaarheidsvraagstukken, die tevens een fysieke component bevatten, werken wij nauw samen met Praktijk van Iersel.

Samen met Praktijk Van Iersel, zijn wij mede-initiatiefnemer van een vernieuwend, holistisch maatwerkconcept rondom reintegratie en herstel na letselschade. Deze diensten hebben wij ondergebracht in VitalFlow.

Voor search-vraagstukken op directie- en managementniveau, hebben we een samenwerking met enkele bureaus, met verschillende specialismen: CK Search, van Caroline Kamphuis; Klanqboard, van Joost Nijhuis; en Twente XL, van Tom Evers en zijn team.

Voor onze sales-ondersteuning werken wij met veel plezier samen met Saleshelden.

Voor onze postioneringsvragen en inbound-marketingstrategie en -activiteiten, is INBND onze partner. INBND is sinds 2019 tevens onze partner voor huisstijl en vormgeving.

Ben je een ervaren personal coach of teamcoach, die specifieke kwaliteiten en waarde aan ons team kan toevoegen, dan maken we graag tijd voor een kennismaking. Bel ons dan op 0546-850881 of mail ons via office@flowpeople.nl.

 

Graag tot ziens!


Het team van FlowPeople

 

Enexis Iwan Siemensma

"Als ik kijk naar het resultaat ben ik zeer content met de uitkomsten. Voor mij dan ook alleen maar complimenten voor FlowPeople en zeker de aanbeveling waard." Lees het volledige verhaal