Wil jij ons Inspiratieteam komen versterken?

FlowPeople bestaat 5 jaar. In die 5 jaar zijn wij uitgegroeid tot een innovatief bureau, waarin het verzilveren van talent van mensen en van organisaties centraal staat. Wij geloven namelijk dat mensen en organisaties succes hebben, als je richting geeft aan talent. Wij leveren innovatieve assessments en prestatie- en ontwikkelingsgerichte coach- en veranderprogramma’s voor leiders, voor medewerkers, voor trainees, voor teams en voor complete organisaties.

Wij werken oa. voor Enexis, Rabobank, Timberland, FBD Bankmensen, Trumpf, CSG het Noordik, ROC van Twente, Hegeman, OBT, Kroese Wevers, Alfa, Siers Groep, Vazet en vele andere organisaties die inzien dat mensen het echte verschil kunnen maken.

Meer info over ons vind je op www.flowpeople.nl.

Ben jij onze spiegel?

Als professioneel en innovatief bureau, willen wij onszelf regelmatig de spiegel voorhouden. Of het nu gaat om de vernieuwing en doorontwikkeling van assessmentdiensten; het anticiperen op nieuwe markten en behoeften; de toepassing van moderne webbased tools; of het kritisch kijken naar onze eigen rol en professionaliteit: ontwikkeling, innovatie, verbinden met nieuwe generaties en het verzilveren daarvan willen wij verankeren in het DNA van ons bureau.

Inspiratieteam

Met het oog daarop, bouwen wij een inspiratieteam om ons heen. Een team met jonge, nieuwsgierige, creatieve, kritische, leergierige en communicatief vaardige professionals. Mensen met visie en met een mening. En die daarvoor durven uitkomen. Leeftijd? Tussen 20 en 30 jaar. HBO- of academisch gevormd.  

Wij zoeken jonge mensen, die circa 4 keer per jaar met ons willen sparren: telkens gedurende een dagdeel, avond of een dag. Met leuke mensen, op een inspirerende locatie, over onderwerpen die ons bureau in de ziel raken. Wij hebben al een paar enthousiaste teamleden verzameld met een HR-, bedrijfskundige- of psychologie-achtergrond. Wij zijn nog op zoek naar 2 of 3 enthousiaste kandidaten met een achtergrond op het gebied van marketing, sales, ICT, internetmarketing of business development.

Wat krijg je daarvoor terug?

Inspirerende mede-teamleden en ontwikkelingsgerichte FlowPeoplelaars, met en van wie je kunt leren; een interessant netwerk; mensen die niet alleen iets van je vragen, maar die ook op jouw talentontwikkeling zijn gericht. Wij geloven in wederkerigheid. We bieden je een maatwerkvergoeding in de vorm van een beloning of tarief per sessie; of maatwerk incentives. Want maatwerk is bij ons standaard.

Relatienetwerk

Om het nog leuker te maken: vanuit onze relaties krijgen we inmiddels de vraag, of wij met ons nieuwe inspiratieteam ook af en toe beschikbaar zijn om bij en met onze klanten inspiratiesessies te verzorgen. Dus als je wilt en op dat moment tijd hebt, kun je een geweldige kijk in de keuken krijgen bij prachtige klanten van FlowPeople, hen verder helpen in hun doorontwikkeling en daarvoor ook nog betaald krijgen!

Nieuwsgierig of belangstelling?

Bel met Leonard Faber van FlowPeople op 06-20019411 of stuur een whatsapp via dit nummer. Als je liever mailt, stuur dan een mailtje naar office@flowpeople.nl, onder vermelding van ‘Inspiratieteam’. Als je een LinkedIn-profiel hebt, stuur je dan even een link naar je profiel mee? We ontmoeten je graag!