FlowPeople brengt vernieuwing in de assessmentmarkt

U kent FlowPeople. Wij maken de verbinding van talent en cultuur in organisaties. Als uw onafhankelijk adviseur ondersteunen wij uw organisatie o.a. met selectieassessments, bij de afronding van selectieprocedures, met coach- en met veranderprogramma’s.

Wist u, dat wij misschien wel de meeste assessments afnemen van heel Twente en Achterhoek? Onze maatwerkassessments worden ingericht voor kandidaten op diverse niveaus; van MBO tot WO. En van trainee tot directeur. Dat doen wij in verschillende vormen en voor diverse doeleinden: selectie-, potentieel-, ontwikkel-, team-, trainee-, e-assessments.

Wij ervaren de assessmentmarkt als een vrij traditionele markt. Weliswaar concurrerend, maar met name inhoudelijk en wat betreft aanpak, methoden, technieken en technologie vrij ambachtelijk. Dat willen wij veranderen! De door ons gebruikte test- en rapportagemethoden op het gebied van talent, competenties, rollen, waarden, cultuur en intelligentie behoren reeds tot de meest geavanceerde in de markt. Daaraan voegen wij binnenkort iets bijzonders toe, wat je als een doorbraak in de assessmentmarkt kunt beschouwen: serious gaming, met behulp van de online leiderschapssimulatie Fligby.

In Fligby staat Flow centraal: het creëren en bevorderen van plezier & prestatie; resultaten & bevlogenheid; klanttevredenheid & winst. Fligby staat dan ook voor: flow is good business! Fligby is ontwikkeld onder leiding van de belangrijkste onderzoeker ter wereld op het gebied van flow: de Amerikaanse hoogleraar Prof. Csikszentmihalyi. De simulatie is op de International Serious Play Awards gekozen tot allerbeste digitale managementsimulatie.

Wilt u ook de kracht van onze aanpak, van onze assessments en van flow ervaren? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend introductiegesprek, via office@flowpeople.nl, of via telefoonnummer 0546-850881. U kunt vragen naar Leonard Faber.