Wanted! Zorgveranderaars met lef

De Nederlandse ziekenhuizen moeten met minder geld, meer mensen helpen. Een enorme opgave, want de bevolking vergrijst en de vraag naar complexe zorg neemt toe. Voor ZGT (Ziekenhuisgroep Twente) is het daarom noodzakelijk een efficiëntieslag te maken. Hoe? Door intensiever samen te werken met andere partners in de zorgketen. Om dit doel te bereiken heeft ZGT méér professionals nodig die vanuit hun vakgebied in staat zijn om op hoog bedrijfskundig niveau te communiceren met managers binnen de eigen organisatie en met externe professionals die werkzaam zijn binnen de zorgketen.

Voor de realisatie van deze doelstelling worden daarom getalenteerde ZGT-medewerkers opgeleid in het traineeship Zorgveranderaars. De deelnemers zullen na afronding van het traject volledig toegerust zijn om alleen óf in teamverband projecten vorm te geven. Het is één van de manieren om efficiënter te werken, zodat de zorg betaalbaar blijft zonder aan kwaliteit in te boeten.

Met veel trots heeft FlowPeople een bijdrage mogen leveren aan deze casus waarin verandermanagement centraal staat. Ingeborg en Marleen - beiden ZGT-professionals - vertellen in deze case study over het traineeship en de samenwerking met FlowPeople.

Downloaden

Vul hieronder je gegevens in en krijg toegang tot de volledige case study van ZGT: Wanted! Zorgveranderaars met lef

Lees deze blog ook

Case Study Hodes Huisvesting: 'Het voelde alsof ik van het slot af ging'

De ontwikkeling van Carlien Smit tijdens een individueel coachtraject Hodes Huisvesting (Goor) specialiseert zich in de ontwikkeling en verkoop van prefabricage huisvestingsoplossingen in houtskeletbouw. Naast circulaire en modulaire woonproducten...

Case Study Roxit: FlowPeople biedt een voortreffelijke procesbegeleiding

Software ontwikkelaar Roxit nam binnen een relatief kort tijdsbestek vijf bedrijven over en werd kort daarna onderdeel van Visma. Voor directeur Rob Steneker was dat het sein om een nieuw directieteam samen te stellen. Hij heeft FlowPeople ingeschakeld...

Kennismaken

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend
kennismakingsgesprek.

Op naar een krachtig en positief personeelsbeleid