Select Page

FlowPeople

Onderzoeken, ontwikkelen
& opleiden

Onze benadering

FlowPeople werkt op basis van inzichten uit de positieve psychologie, gekoppeld aan een waarderende en systemische benadering.

Wij staan voor diepgaande en duurzame ontwikkeling. Dat doen wij door (zelf)leiderschap, autonomie en authenticiteit te ontwikkelen. Vanuit de identiteit, waarden en talenten van deelnemers. Binnen de kaders van de organisatie en de rol waarin zij werkzaam zijn.

Verbeter werkplezier en prestaties

Tijdens de carrière van elke medewerker ontstaan ontwikkelvragen. Talenten willen sneller doorgroeien. Een leidinggevende wil meer verantwoordelijkheid. Of de vraag is ingewikkelder.

Is elke carrièrestap een succes? Het antwoord ligt voor de hand. De gesprekken die nodig zijn, blijven moeilijk. Talent verzilveren is essentieel. Ontdekken dat een samenwerking geen succes is of effectiever kan? Dat is minstens even waardevol.

Je maakt van ontwikkelen een gewoonte. In het belang van je medewerkers en jouw organisatie.

Ontwikkelvragen oplossen vanuit de drie O’s

De eerste O (Onderzoeken) kenmerkt zich door assessments. De tweede O (Ontwikkelen) gaat om personal coaching, loopbaancoaching, teamontwikkeling en intervisie. De derde O (Opleiden) staat in teken van de opleidingen die de FlowPeople Academie aanbiedt.

De verborgen vierde O staat voor omarmen.

Voor FlowPeople is ieder mens uniek en de moeite waard om écht te leren kennen. Van gedrag en waarden, tot de kern en identiteit. We omarmen de menselijke diversiteit en behandelen ieder individu met respect.

Kennismaken

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend
kennismakingsgesprek.

Contact
Bornsestraat 193
7601 GG Almelo
Telefoon 0546 - 85 08 81
office@flowpeople.nl