FlowPeople0723-5873

Personal coaching

Met personal coaching van FlowPeople geef je medewerkers de persoonlijke aandacht die ze verdienen. Opslag of ontslag. Doorgroeien of krimpen. Je vindt op elke vraag een antwoord dat perspectief biedt voor de toekomst van je medewerkers.

FlowPeople0723-6024

Loopbaancoaching

Ook jouw medewerkers zijn bezig met hun toekomst. De ene collega stippelt een route uit die voortkomt uit een vijfjarenplan. De andere collega is impulsiever en solliciteert ad hoc. Binnen en buiten de organisatie. In hoeverre realiseren jouw medewerkers hun dromen? 

Op naar een krachtig en positief personeelsbeleid

In deze case study lees je hoe Woningcorporatie Rentree de transitie maakt naar talentgericht werken binnen de organisatie.

Team­ontwikkeling - FlowPeople

Team­ontwikkeling

Efficiënt samenwerken en meer bereiken? Schakel Flowpeople in en optimaliseer je teamprestaties. Een intake, vastgelegde afspraken en zo nodig een e-assessments zorgen voor teamontwikkeling op maat. Doelgericht, helder en concreet.

Intervisie - FlowPeople

Intervisie

Je ziet een werknemer graag doorgroeien. Of je wenst dat een team beter samenwerkt. Blijf jij wel eens zitten met ontwikkelvragen? Ontvang advies van collega’s en vakgenoten tijdens een intervisie die wordt begeleid door FlowPeople.

Kennismaken

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.