Incompany

Samen werken aan een blijvende verandering

De trainers, coaches en adviseurs van FlowPeople Academie werken sinds 2005 samen met organisaties aan het ontwikkelen en uitvoeren van incompany trainings-, opleidings- en professionele ontwikkelprogramma's. 

Flowpeoplw-academie-incompany

Voor wie?

Wij werken branche-onafhankelijk. Onze trainingen zijn niet gericht op vakinhoud of kennisontwikkeling. Ons specialisme ligt in de factor mens. In onze programma's verbinden we leiderschapsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en talentontwikkeling van leiders, professionals en talentvolle potentials. Dat doen we met de context van de organisatie en/of markt waarin deelnemers werkzaam zijn. Zodat professionaliteit, plezier en prestaties doelgericht en in samenhang worden versterkt. 

Waarom Flowpeople Academie

Wij realiseren op jouw eigen situatie en behoefte toegesneden maatwerk: van korte trainingen of workshops tot complete leiderschaps-programma's. Allemaal bedoeld om talenten, professionals en leiders te inspireren, te ontwikkelen en te versterken in hun huidige of toekomstige rol. Zo kun je samen met de collega's van jouw team, afdeling, vestiging, divisie of leidend team elke dag beter worden en samen werken aan blijvende verandering.

  • In onze trainingen verbinden we vraagstukken, doelen, talenten en de bijdrage die mensen daaraan (kunnen) leveren.
  • Wij passen inzichten uit de positieve psychologie, systeemdenken, systemisch werken, transactionele analyse en een waarderende benadering toe, ondersteund met gevalideerde testmethoden.

  • Wij trainen en ontwikkelen doelgericht, met aandacht voor identiteit, waarden en authenticiteit.

  • Onze programma's leiden tot merkbare en duurzame ontwikkeling van competenties, houding, gedrag en samenwerking, telkens in verbinding met de werkcontext.

  • Het effect: prestatieverbetering, meer werkplezier en duurzamer rendement

Wat kan je verwachten?

Samenwerking aan training en ontwikkeling met ervaren FlowPeople Academie professionals. Zij helpen je om de vraag achter de vraag helder te krijgen en doelgericht en impactvol maatwerk te leveren.

flowpeople_home_20

Gedegen voorbereiding

We starten met een gedegen intake en verkenning om de aanleiding, uitgangssituatie, het beoogde doel en het beoogde effect te verhelderen en vast te leggen.

flowpeople_home_20

Maatwerk in ontwikkeling en uitvoering

Samen met de opdrachtgever ontwikkelen we het programma iteratief. Over de rol van de opdrachtgever worden afspraken gemaakt. Na elke bijeenkomst kijken we of we op koers zitten.

flowpeople_home_20

Vooraf afgesproken budget

We spreken vooraf het beschikbare budget van de opdrachtgever af. Of we ontwikkelen het trainingsprogramma en geven een benodigd budget af.


Klaar om je team naar het volgende niveau te brengen?

 

Meer informatie over een incompany traject volledig op maat

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Klik hieronder op een thema om snel antwoord op je vraag te krijgen. Staat je vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Heb ik een vooropleiding nodig om te kunnen deelnemen aan een training?

FlowPeople Academie geeft verschillende trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.  Sommige trainingen zijn te volgen zonder vooropleiding, andere zijn bedoeld voor mensen die enige of ruime ervaring hebben in een bepaald werkveld of functie. Bij iedere training staat aangegeven of en zo ja op welke doelgroep deze zich richt en wat de toelatingseisen zijn. 

Ik neem deel aan een training maar ben een dag verhinderd. Wat nu?

Wanneer je vooraf weet dat je een dag niet aanwezig kunt zijn, is het raadzaam om je in te schrijven voor een training op een ander moment in het jaar. Trainingsdagen kunnen namelijk niet worden ingehaald. Bij onverwachte verhindering kunnen we samen bespreken wat je kunt doen om weer zo goed mogelijk aansluiting te vinden. In onze communicatie en uitnodigingen voor trainingsdagen geven we ook altijd aan op welke wijze je bij plotselinge verhindering contact kunt leggen en/of de trainer kunt informeren.

Ik zie geen BTW op de website of de factuur staan. Klopt dat?

FlowPeople Academie is opgenomen in het register van CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs: www.crkbo.nl ) en is niet BTW-plichtig. Met andere woorden: er wordt geen BTW over onze opleidingen en trainingen berekend.

Waarom een training bij FlowPeople Academie?

In alle trainingen en workshops van FlowPeople Academie draait het om jou: jouw ontwikkeling, jouw leerdoelen en jouw dromen in relatie tot je werk en leven. Daarmee geef je betekenis aan je leven en dat wordt zichtbaar in je handelen en in je werk. Trainingen van FlowPeople Academie helpen je met het vergroten van je zelfinzicht en bewustwording en de vertaling daarvan naar je dagelijkse werkpraktijk. Daarmee neemt je zelfvertrouwen en je werkplezier toe. FlowPeople Academie biedt inzichten en vaardigheden te ontwikkelen. Zij werkt met deskundige, ervaren trainers en coaches, die sterk betrokken zijn op jouw ontwikkeling en die ontwikkeling helpen versnellen.

Ontvang ik een bewijs van deelname/certificaat?

Na deelname aan een training of workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Wordt een opleiding vaker dan één keer per jaar aangeboden?

Onze trainingen en workshops starten vaak meerdere keren per jaar. Je kunt bij de betreffende opleiding/traject zien wanneer de startmomenten zijn.

Klara_06201

Hulp nodig bij het kiezen van een training?

Neem contact met ons op