Selectie assessment - FlowPeople

Selectie assessment

De vacature prikkelt de nieuwsgierigheid en wekt interesse. Reacties stromen binnen. Sollicitanten ontpoppen zich tot kanshebbers. Selecteer je de juiste kandidaat? Maak een weloverwogen keuze en toets objectief met een selectie-assessment. Je verenigt de kernwaarden van je bedrijf met het gedrag, de gedachten en gevoelens van de toekomstige medewerker.

Potentieel assessment - FlowPeople

Potentieel assessment

Stap voor stap. Op weg naar de top. Genieten van het uitzicht. Even. En door. Medewerkers met persoonlijk leiderschap blijven zichzelf uitdagen en hebben regie over hun persoonlijke groei. Met potentieelonderzoek ontdek je of de ambitie van een medewerker past bij de route naar succes die jij uitstippelt voor de organisatie.

Op naar een krachtig en positief personeelsbeleid

In deze case study lees je hoe Woningcorporatie Rentree de transitie maakt naar talentgericht werken binnen de organisatie.

Flowpeople-25-1080x1050-1

Team assessment

Groepsgevoel, collegialiteit en werkplezier. Teamprestaties hebben een direct effect op het resultaat van jouw bedrijf. Hoe laat je medewerkers optimaal samenwerken? Onderzoek het individuele talent van je medewerkers en ontdek hoe je hun gave het beste inzet voor collectief succes. 

Kennismaken

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.