Assessments

Selectieassessment

Group 223

Effectiever samenwerken

Een nieuwe medewerker die fantastisch werk levert en zich goed voelt in de bedrijfscultuur laat snel zijn meerwaarde zien. Het is een medewerker die geschikt is voor de functie en past in de organisatie.

Group 209

De ideale match

Je bespreekt met FlowPeople wat je wilt bereiken en hoe de nieuwe medewerker daaraan zal bijdragen. De perfecte kandidaat doet meer dan goed functioneren. Een klik tussen persoon en organisatie is essentieel.

De assessments die FlowPeople hanteert, brengen de volgende aspecten van medewerkers objectief, genuanceerd en helder in beeld:

  • talenten
  • waarden
  • intelligentie
  • motivatoren
  • leiderschapskwaliteiten

We beschouwen de uitkomst van een assessment in het licht van de gewenste functie-eisen en de waarden van je organisatiecultuur. Tenslotte adviseren we je of de kandidaat inderdaad geschikt is voor de functie.

Het rendement van een goed assessment

Het belangrijkste voordeel van een goed uitgevoerd assessment is dat het risico op een mismatch sterk beperkt wordt, waardoor er maar één keer tijd en moeite in het selectieproces gestoken hoeft te worden. Ontdek alle voordelen en de meetbare resultaten van assessments in onze whitepaper.

Group 217

Onderbuikgevoel

Duizenden euro’s aan kosten besparen? Breng intuïtie en ratio in balans en hecht waarde aan een doordachte keuze.

Een selectie-assessment vermindert de kans op een toekomstscenario waarin een medewerker onvoldoende in de organisatie, de functie of het team past

Kennismaken

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.