10 jaar FlowPeople!

FlowPeople bestaat 10 jaar! We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, ontwikkelen en opleiden van middelbaar en hoger opgeleide professionals. Onze laatste innovatie? De nieuwe FlowPeople Online Academie. De tijd is voorbij gevlogen. In deze blog blik ik daarom kort terug.

Op 13 en 14 oktober 2010 introduceerden we ons op de Performa, vakbeurs voor HRM.

FlowPeople bestaat 10 jaar

En in januari 2011 hebben we officieel FlowPeople B.V. opgericht. Onder normale omstandigheden is zo’n jubileum reden voor een feestje. We hadden afgelopen januari dan ook een mooi activiteitenplan voor onze relaties en coaches klaarliggen, maar Covid-19 gooide roet in het eten. Jammer, maar het is niet anders. We hopen op een beter en gezonder 2021, zodat we alsnog, samen met onze relaties, aandacht aan ons jubileum kunnen besteden.

Onderzoeken en ontwikkelen van hoger opgeleide professionals

Wat in 2020 wel is gebleven, is ons specialisme. Waar ons ondernemerschap 15 jaar geleden, als voorloper van FlowPeople, begon met strategisch HRM- en strategische personeelsplanningsvraagstukken, hebben we ons vanaf 2010 volledig gespecialiseerd in het onderzoeken, ontwikkelen en opleiden/trainen van middelbaar en hoger opgeleide professionals, managers, directeuren en beroepscoaches.

Dat doen we door middel van selectie-, ontwikkel-, loopbaan- en teamassessments, intervisies, personal coaching, loopbaancoaching, teamcoaching en incompany en intercompany opleidingsprogramma’s. Naast inhoud en vaardigheden, staan persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en leiding geven aan (ver)anderen in onze programma’s centraal.

Wij gaan er voor dat jij als professional, manager, directeur of beroepscoach het verschil kunt maken, ongeacht branche. Fijn dat wij daarvoor in de afgelopen 10 jaar jullie vertrouwen kregen. Wij zijn er klaar voor om ook de volgende 10 jaar samen op te trekken.

Doe je mee?

Lees deze blog ook

Ontmoet Cindy: Van HR-professional naar inspirerend coach bij FlowPeople

Sinds 2019 heeft Cindy een betekenisvolle rol ingenomen bij FlowPeople. Haar rijke achtergrond als HR professional en holistisch therapeut vormt de basis van haar passie voor de ontwikkeling van mens en organisatie. In een recent gesprek kreeg ik de kans...

"Als je tijd neemt om te kijken, toont de weg zich vanzelf".

Jackelien is sinds het begin van 2023 betrokken bij FlowPeople. Ze zet haar expertise in voor vraagstukken over teamontwikkeling, personal coaching en leiderschapsontwikkeling. Ik ging onlangs met haar in gesprek. Lees in deze blog meer over Jackelien en...

Whitepaper: Talent ontwikkelen in organisaties: 5 bruikbare stappen

Bij FlowPeople geloven wij in het verbinden van persoonlijk talent met organisatiedoelen. Wij zien talent in actie en worden geïnspireerd door flexibele en ondernemende medewerkers die vanuit hun eigen verlangens en dromen betekenis geven aan hun werk....

Kennismaken

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend
kennismakingsgesprek.

Op naar een krachtig en positief personeelsbeleid